Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8171 niezalogowanych)
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
skafander00 napisał:
Patronas-Nie wszyscy wybierający się do Norwegii myślą o podrywaniu Norwegów,niektórzy(oby)będą próbować znaleźć pracę i lokal we własnym zakresie bez innych sposobów

Masz racje niewątpliwie .
Z drugiej strony jednak patrząc to ja mam racje .
Czyli standardowo ilu polaków tyle zdań na dany temat .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Jak miałam 16nascie lat i byłam zafascynowana metalem(nadal jestem)pragnęłam być z długowłosym Norwegiem
Oczywiście,ile postaci tyle spojrzeń na daną kwestie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
skafander00 napisał:
Jak miałam 16nascie lat i byłam zafascynowana metalem(nadal jestem)pragnęłam być z długowłosym Norwegiem
Oczywiście,ile postaci tyle spojrzeń na daną kwestie.

Noo ... i własnie
O tym mówię .
Teraz zapewne wystarczył by nawet krótkowłosy a i pewnie łysy tez by w tłumie uszedł byle zapewnił spokojne i dostatnie życie .
Bo wszystko fajnie ale w polszy jakoś tak mało te polki wydajne w potomstwo są ze względów raczej nie klimatycznych .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Co kto lubi.Preferuję niezależność finansową(nie,nie jestem feministką),ale znam kilka przykładów kobiet emigrujących do Norwegii które poznały Norwegów i ich"doją".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
skafander00 napisał:
Nie wszyscy wybierający się do Norwegii myślą o podrywaniu Norwegów,niektórzy(oby)będą próbować znaleźć pracę i lokal we własnym zakresie bez innych sposobów
Chyba mały "blad" sie wkradl.

"nie WSZYSTKIE"?

Ale to logiczne "pasztety" z "biedronki pospolitej"
nie ciesza sie POPYTEM na Ziemi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
beauty napisał:
skafander00 napisał:
Nie wszyscy wybierający się do Norwegii myślą o podrywaniu Norwegów,niektórzy(oby)będą próbować znaleźć pracę i lokal we własnym zakresie bez innych sposobów
Chyba mały "blad" sie wkradl.

"nie WSZYSTKIE"?

Ale to logiczne "pasztety" z "biedronki pospolitej"
nie ciesza sie POPYTEM na Ziemi.

WSZYSCY geje na pewno się oburzają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Z tego co się orientuje faceci też mają takie pomysły by siedzieć na garnuszku jakiejś kobity
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
skafander00 napisał:
Co kto lubi.Preferuję niezależność finansową(nie,nie jestem feministką),ale znam kilka przykładów kobiet emigrujących do Norwegii które poznały Norwegów i ich"doją".

Większość związków opiera się raczej na jakiejś wzajemnej zależności .
Więc słowo " doją " nie do końca jest adekwatne .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
beauty -Nie wiem czy"pasztety".Podobno wizualność jest kwestią indywidualną,więc nie będę oceniała"pasztetowości"poszczególnych jednostek ludzkich Ktoś kogo ja uważam za atrakcyjnego dla drugiej kobiety jawić się może jako obleśny chłop.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Skoro uważasz,że zabieranie przez pertnerkę 3/4 Twojej pensji na kosmetyki i spazmatyczne reagowanie na odmowę zakupu miliona produktów pod"groźbą"zerwania relacji nie jest swoistym wyzyskiem ok.Twoje zdanie.Ja związek pojmuje inaczej.Dorabiać się na kimś całe miesiące i nie dbając o wspólny kapitał jest lekko egoistyczne.Ale różne są relacje,więc nie oceniam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok